Vaatwassers

Firma de Ru levert een ruim aanbod vaatwassers, loop gerust een binnen voor een vrijblijvend advies.

Vrijstaande vaatwasser of inbouwvaatwasser

Er zijn twee verschillende soorten plaatsingsmogelijkheden van een vaatwasser: een vrijstaande plaatsing of een ingebouwde plaatsing. Een vrijstaande vaatwasser staat in het geheel niet in contact met een aanrechtblad of keukenkastje. Is de vrijstaande vaatwasser geschikt voor onderbouw dan kun je na verwijdering van het bovenblad het apparaat onder het aanrechtblad plaatsen. Bijna alle vrijstaande vaatwassers zijn tegenwoordig geschikt voor onderbouw. Een (standaard) aanrechtblad van 60 centimeter diep is hierbij noodzakelijk. 

Geintegreerd of volledig geintegreerd

Een inbouwvaatwasser kan deels geïntegreerd of volledig geïntegreerd worden in de keuken. Bij een geïntegreerde vaatwasser blijft het bedieningspaneel zichtbaar vanaf de buitenkant. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt het apparaat volledig weggewerkt en aangepast aan jouw keuken met het bedieningspaneel onzichtbaar in de bovenrand van de vaatwasser. 

 

reparatievaatwasser afwasautomaatreparatie witgoed reparatie vrijstaand geintegreerd volledig geintegreerd vaatwasser bedieningspaneel firma de ru firma deru voorschoten