Magnetron

Firma de Ru levert een ruim aanbod magnetrons.

Type magnetron

Een magnetron biedt naast opwarmen en ontdooien vaak ook de mogelijkheid om te grillen, bakken en braden. De eerste keuze die je dient te maken bij de aanschaf van een magnetron is dan ook de keuze tussen een solo magnetron of een combi magnetron. In een solo magnetron kun je vaak alleen etenswaren opwarmen en ontdooien. Met een combimagnetron heb je meer opties. Naast het opwarmen en ontdooien kun je er ook mee braden, bakken, garen en grillen! Of je nu de magnetron gebruikt om alleen een bordje eten op te warmen of dat je er complete maaltijden in wilt bereiden, de magnetron is erg handig in de keuken.

Solo-magnetron

kant-en-klaar maaltijdMet een solo magnetron kun je snel etenswaren opwarmen. Een kant-en-klaar maaltijd of een glas melk bijvoorbeeld, maar je kunt er ook bevroren producten in ontdooien. Wil je een complete maaltijd klaarmaken in de magnetron, let dan op de instructies die worden gegeven in de gebruiksaanwijzing. Niet alle etenswaren zijn immers tegelijkertijd gaar en niet alle materialen kunnen zomaar in de magnetron. Er zijn diverse leuke kookboekjes te koop over koken in de magnetron.

Combi-magnetron

Een combi magnetron is een combinatie van een magnetron en een oven. Afhankelijk van het model kan een combi magnetron voorzien zijn van de volgende functies:

magnetron solo combi opties firma de ru firma deru voorschoten