Hifi-sets

Firma de Ru levert diverse soorten audio en home cinema systemen. Hierbij is veel keuze uit soorten en kwaliteit, laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Home Cinema systeem

Een home cinemaset is een combinatie van audio (speakers) en video (een dvd-speler en decoder). Met een home cinemaset, ook wel thuisbioscoop genoemd, haal je de bioscoopkwaliteit je huiskamer binnen: haarscherp beeld en surround geluid via meerdere kanalen terwijl je lekker thuis op de bank zit. Een home cinemaset bestaat uit een dvd-speler en speakers. Het aantal meegeleverde speakers is afhankelijk van de home cinemaset en het aantal kanalen. Een standaard home theater system bestaat uit vijf speakers: een centerspeaker en vier satellietspeakers. Naast films kijken en opnemen kun je met een home cinemaset ook muziek afspelen of naar de radio luisteren.

Audiosystemen

Er zijn twee soorten audiosystemen: draagbare audiosystemen en niet-draagbare audiosystemen. Niet-draagbare audiosystemen zijn vaak (mini) stereotorens die uit één geheel bestaan. Deze apparaten klinken niet zo goed als een volwaardige hifi-set bestaande uit losse componenten, maar zijn vaak wel een stuk goedkoper en prima geschikt voor in de studeerkamer of de slaapkamer. Vaak zijn er ook geen losse componenten op aan te sluiten.

 

 

hifi dolby surround thuisbioscoop bioscoop speakers luidsprekers cinema bluray dts blu ray hi-fi subwoofer watt panasonic philips bang & olufsen b&o bose sony onkyo cinema home cinema set cinemaset bioscoopkwaliteit in de huiskamer speaker firma deru de ru voorschoten