Blu-ray, DVD en CD

Firma de Ru levert Blu-ray, DVD en CD spelers.

Blu-ray speler

De Blu-ray speler kan worden gezien als de opvolger van de dvd-speler. In de strijd om deze opvolging die ging tussen Blu-ray en HD-DVD heeft Blu-ray aan het langste eind getrokken. Het grote voordeel van een Blu-ray speler ten opzichte van een traditionele dvd-speler is de hogere beeldkwaliteit. De Blu-ray speler kan namelijk HD (High Definition) beelden weergeven. Aangezien steeds meer lcd en plasma tv's deze hogere resolutie aankunnen is de Blu-ray speler een goede combinatie voor het afspelen van films in HD (1920 x 1080). Naast de blu-ray speler zijn er inmiddels ook blu-ray recorders op de markt. Hiermee kan ook worden opgenomen in HD kwaliteit. Een Blu-Ray speler kan ook DVD's en CD's afspelen.

DVD speler

Welke aansluitingen wil ik op mijn dvd-speler? HDMI of toch nog scart. Misschien wel een USB-aansluiting. Wil ik mp3 en foto’s kunnen afspelen? Dit zijn allemaal opties die de dvd-spelers bieden. De opvolger van de dvd-speler in de vorm van de blu-ray speler is er al een tijdje. Toch zal de dvd-speler voorlopig nog gewoon een belangrijke rol blijven spelen.

CD speler

Het aanbod cd-spelers wordt wel steeds minder. Heeft u ook overwogen om een dvd-speler of blu-ray speler te nemen? Met deze spelers kan je ook cd's afspelen. Een dvd-speler is tevens een een stukje goedkoper en je kan dan naast het luisteren naar muziek ook af en toe een film op dvd bekijken.

blu ray blu-ray hd-dvd hd afspelen blu-ray recorders recorder goede combinatie firma deru de ru voorschoten.