Over de Ru

 

Onze medewerkers staan voor u klaar!

De Ru is een familiebedrijf, het bedrijf is in 1972 opgericht . Al meer dan 45 jaar leveren wij de beste service op het gebied van witgoed, bruingoed en klein huishoudelijke ook voor keuken inbouw apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Met een zorgvuldig uitgekozen assortiment verkopen wij uitsluitend de beste merken. In onze winkel vindt u onder andere een ruime keuze aan wasautomaten, drogers, koelkasten, vriezers, LCD's, Home Cinema Systemen, DVD-, Hdrecorders en alles wat u nodig heeft voor een optimale beeld en/of geluidskwaliteit. Wij streven er naar om in iedere prijsklasse de beste prijs/kwaliteitverhouding te leveren. Ook voor keukeninbouwaperatuur bent u bij ons aan het goede adres.

Onze verkoopadviseurs bezoeken regelmatig trainingen en beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken. Dit zodat wij u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een uitgebreid en deskundig advies.

 

 

 

Gerard de Ru Remko Meijer Ron Tegelaar  

 

Euronics

 

Firma de Ru is aangesloten bij Euronics.

11000 ondernemers uit meer dan 30 landen hebben hun krachten in dit verbond gebundeld. Daarmee is Euronics in Europa de  grootste en in de regio de beste. De klant profiteert van de toetreding en vindt dit terug in uiterst scherpe prijzen. "Euronics' drang naar innovatie en topkwaliteit sluit precies aan bij onze visie. Want denkend vanuit kwaliteit stellen wij zorgvuldig ons eigen assortiment samen en kiezen we voor merken die daar ook zo over denken. Aangesloten kenmerken zich door uitgebreide productkennis, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. Na een eerlijk en vakkundig advies is het belangrijk dat de klant weet waarvoor hij kiest. Wij brengen regelmatig in samenwerking met Euronics een folder uit met leuke trends en aanbiedingen.

 

Onze winkel

Hieronder een impressie van onze winkel.

 

 

service garantie aansluiten lcd plasma led bose digitaal ziggodealer ziggo dealer sony humax samsung philips garantie sonos panasonic miele bosch aeg lg keuken inbouw keukeninbouw vaatwasser cd speler home cinema systeem systemen koelkast vriezer magnetron droger condens warmtepomp lucht wasautomaat pioneer samsung severing bang&olufsen B&o b&0 B & O onderhoud prijsklasse kwaliteit prijskwaliteit verhouding inbouwkoelkast inbouwkeuken inbouwvaatwasser inbouwvaatwasautomaat inbouw inbouwwasautomaat keuken